On-line yksilöohjaus 4 x 30min

Haluatko eroon niska- ja selkäkivuista?

Tai hyvän ryhdin?

Fustra on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa.

Suomalaisten yleinen ongelma on lihasepätasapaino. Vartalon selkäpuolen lihakset ovat etupuolta heikoimpia, mikä rasittaa niveliä, selkärankaa ja lihaksistoa. Tämä on yksi merkittävä syy, miksi suuri osa suomalaisista kärsii eriasteisista niska- ja selkäkivuista. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla vartalon asentovirheet saadaan korjattua, aikaiseksi hyvä ryhti ja kivuton arkipäivä.

Sopii sinulle, jos

  • Kärsit niska- ja selkäkivuista
  • Haluat pudottaa tehokkaasti ja turvallisesti painoasi
  • Teet istumatyötä tai olet paljon tietokoneella
  • Haluat kohentaa kuntoa
  • Haluat kiinteytyä

Fustra-harjoittelun kulmakivinä toimivat hyvä ryhti, vahva keskivartalo ja liikkeiden tarkka, oikeaoppinen suoritus. Fustra sopii lähes kaikille, koska ensisijaisena tavoitteena on palauttaa kehon luontainen, oikea ryhti, avata lihaskireyksiä ja vahvistaa lihaksia.

Nyt sinun on mahdollista harjoitella Fustraa myös On-Line ohjauksessa. Treenivälineinä käytämme keppiä, pieniä käsipainoja esim. 2kg ja 1 kpl vähän isompi esim. 3-5kg. Lisäksi asentoa tukemaan ns. joogatiilen. Välineet eivät tarvitse olla Fustran, vaan siihen käyvät mitkä tahansa välineet.

Ohjaus tapahtuu Google-Meet, WhatsApin, Facetime tai muun vastaaavan yhteyden välityksellä. Tarvitset siis hieman tilaa, verkkoyhteyden, Web-kameran / tabletin / äly-puhelimen. Aseta kuvausväline etäämmälle itsestäsi vakaalle alustalle, sellaiselle etäisyydelle, että treenisi näkyy ohjaajalle. Näin ohjaaja pystyy korjaamaan liikkeitäsi treenin aikana.

HUOM! Kun olet ostanut tuotteen, olemme sinuun yhteydessä aloituksen ja aikataulun sopimiseksi.

99,00