Haluat syödä terveellisesti

24,90

Mielitsemppariäänitteen avulla saat painonhallintaasi tehokasta buustia ja pysyvyyttä. Se toimii myös, kun haluat muuten vain parantaa omia ruokailutottumuksiasi kohti terveellisempää ruokavaliota. Tämä räpiksi tehty Mielitsemppari on niin koukuttava, että kuunneltuasi äänitteen jo muutamankin kerran, alat kiinnittämään enemmän huomiota syömiseesi ja päädyt itsesi kannalta hyviin valintoihin ruuan suhteen.

Kuuntele tästä maistiaisia menevällä pop-taustalla olevasta Haluat syödä terveellisesti lauletusta Mielitsempparista. Tarja räppää ja hänen tytärpuolensa Ami laulaa.

 

Saat käyttöösi Movet Studion treeni- ja hyvinvointisovelluksen, josta löydät ostamasi Haluat syödä terveellisesti mielitsempparin. Näiden lisäksi sovellus sisältää mm. tervetulopaketin, jossa vinkkejä liikunnan oikeaan annosteluun, kuntosali ja kotitreeniohjelman, kohti terveellistä ravitsemusta, rentoutumisharjoituksen sekä venyttelyohjelman. Lataa sovellus AppStoresta tai Play-kaupasta nimellä Movet Studio. Pyydä tunnukset info@movetstudio.fi

Lue lisää Mielitsemppareista

Osta heti Lue lisää