Haluat syödä terveellisesti

Mielitsemppariäänitteen avulla saat painonhallintaasi tehokasta buustia ja pysyvyyttä. Se toimii myös, kun haluat muuten vain parantaa omia ruokailutottumuksiasi kohti terveellisempää ruokavaliota. Tämä räpiksi tehty Mielitsemppari on niin koukuttava, että kuunneltuasi äänitteen jo muutamankin kerran, alat kiinnittämään enemmän huomiota syömiseesi ja päädyt itsesi kannalta hyviin valintoihin ruuan suhteen.

Kuuntele tästä maistiaisia menevällä pop-taustalla olevasta Haluat syödä terveellisesti lauletusta Mielitsempparista. Tarja räppää ja hänen tytärpuolensa Ami laulaa.

 

Saat käyttöösi Movet Studion treeni- ja hyvinvointisovelluksen, josta löydät ostamasi Haluat syödä terveellisesti mielitsempparin. Näiden lisäksi sovellus sisältää mm. tervetulopaketin, jossa vinkkejä liikunnan oikeaan annosteluun, kuntosali ja kotitreeniohjelman, kohti terveellistä ravitsemusta, rentoutumisharjoituksen sekä venyttelyohjelman. Lataa sovellus AppStoresta tai Play-kaupasta nimellä Movet Studio. Pyydä tunnukset info@movetstudio.fi

Lue lisää Mielitsemppareista

24,90

Tiedot

Haluat syödä terveellisesti Mielitsempparin avulla saat painonhallintaasi tehokasta buustia ja pysyvyyttä. Se toimii myös, kun haluat muuten vain parantaa omia ruokailutottumuksiasi kohti terveellisempää ruokavaliota. Tämä räpiksi tehty Mielitsemppari on niin koukuttava, että kuunneltuasi äänitteen jo muutamankin kerran, alat kiinnittämään enemmän huomiota syömiseesi ja päädyt itsesi kannalta hyviin valintoihin ruuan suhteen.

Miltä tuntuisi jorata menevä pop-kappaleen tahdissa ja kuunnella hyviä tsemppaavia lauseita aiheesta terveellinen ruoka! No nyt se on mahdollista, sillä Haluat syödä terveellisesti Mielitsemppari on juuri tällainen. Kuuntele ja ihastu.

Kuuntele tästä maistiaisia menevällä pop-taustalla olevasta Haluat syödä terveellisesti lauletusta Mielitsempparista. Tarja räppää ja hänen tytärpuolensa Ami laulaa.

 

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Mielitsempparit vaikuttavat alitajuntaasi kahdella tavalla:

  1. Ne murtavatmielestäsivanhoja, haitallisia ajatuksiasi ja tapojasi.
  2. Ne istuttavat uusia, positiivisia ja hyödyllisiä ajatuksia mieleesi ja motivoivat sinua muuttamaan tapojasi.

Kuuntele Mielitsemppareita monta kertaa päivässä n. parin viikon ajan, silloin saat parhaimman vaikutuksen. Kertakuuntelu ei auta mitään, eikä edes kerran päivässä kuuntelu. Mielemme tarvitsee toistoa, jotta muutos ajatuksissa alkaa toteutumaan. Lue lisää Mielitsemppareista.

Lisäksi saat käyttöösi Movet Studion treeni- ja hyvinvointisovelluksen, jonka avulla voit tukea terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Sisältää mm. tervetulopaketin, jossa vinkkejä liikunnan oikeaan annosteluun, kuntosali- ja kotitreeniohjelman, kohti terveellistä ravitsemusta, rentoutumisharjoituksen sekä venyttelyohjelman. Käy lataamassa Movet Studio sovellus Play-kaupasta tai AppStoresta.

www.loistotahti.fi

Lisätiedot