Maksutavat

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7). Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Maksutavat:

Kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet:

Nordea
Osuuspankki
Danske Bank
Säästöpankki
Oma Säästöpankki
POP Pankki
Aktia
Handelsbanken
Ålandsbanken
S-Pankki

Kortimaksut

Visa
Mastercard

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Tarkemman palvelukuvauksen löydät: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Mobiilimaksaminen

MobilePay

Liikuntaedut
Otamme vastaan verkkomaksuina/ sovelluksen kautta seuraavat liikuntaedut:

Edenred
Smartum
Eazybreak
E-Passi

Kirjaudu palveluun sisälle, valitse käytettävä kohde Movet Studio, syötä summa ja käytä etu. Maksuvahvistus tulee suoraan meille s-postiin. Ilmoita info@movetstudio.fi, minkä tuotteen/palvelun olet ostanut. Maksu- ja palveluvahvistuksen jälkeen saat tunnukset ja ostamasi tuotteen/palvelun käyttöösi.

Muut liikuntaetumaksuvälineet; Liikunta- ja kultturi-, virike- ja Tykysetelit käyvät maksuvälineinä myös suoraan Movet Ladies Kuntokeskuksessa, Kurjenmäenkatu 3, 20700 Turku.