Ohjaajat

Pinja Rinkinen

Pinja Rinkinen

Ryhmäliikuntaohjaaja

Pinja ohjaa Movet Studiossa Muokkaus- ja JoogaFlow-tunteja

 

Minna Lövgren

Minna Lövgren

Personal Trainer, Dipl. ravintoneuvoja, Movet Studio yrittäjä

Vahvuuksiini kuuluu monipuolinen lajituntemus, elämäntaparemontit, kehonhallinta, kehon kiinteyttäminen, Olkapää,- niska-hartia- sekä selkäoireisten liikuttaminen sekä kiputilojen vähentäminen,  ravintoneuvonta; erityisruokavaliot, lievät vatsavaivat, irti infektiokierteestä, ihottumat, nivel-/lihasvaivat jne. 

Movet Studiossa toimin Personal Trainerina, On-Line ryhmäliikuntatunneilla ja virtual-jumpissa ohjaajana sekä ravinto-ohjaajana.

Mottoni on – ”Hyvinvointia ruoasta ja liikunnasta”

Minnan taustasta voit lukea lisää TÄÄLTÄ

Nana Tiljander

Nana Tiljander

Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja

 

Vahvuuteni on liikkuvuuden lisäys, kehonhallinta, tavoitteellinen ja tuloksellinen harjoittelu. Monipuolinen lajituntemus on etuna.

Valmentajana olen lempeä, mutta vaativa sekä vaativa, mutta lempeä!

Movet Studiossa toimin Personal Trainerina ”Kunnon Startissa” sekä ”Irti jojoilusta” painonhallintaohjelmassa, On-Line ryhmäliikuntatunneilla sekä virtual-jumpissa ohjaajana.

Motto:”Aina voi voittaa ;)”

Nanan taustasta voit lukea lisää TÄÄLTÄ

Suvi Mäntyniemi

Omt. erikoistuva Fysioterapeutti, ryhmäliikuntaohjaaja

Erikoistunut TULE-ongelmien hoitoon ja kuntouttamiseen (tuki- ja liikuntaelimistö). Vahvuuksiini kuuluu myös urheilijoiden liikuttaminen ja kuntouttaminen, tekninen osaaminen on vahva sekä myös kiinnostuksen kohde. 

Movet Studiossa Suvin tapaat FasciaMethod-On-Linetunnilla

Suvin taustasta voit lukea lisää TÄÄLTÄ

Aino Isotalo

Aino Isotalo

Fysioterapeutti, äitiysliikuntavalmentaja, PhysioPilates-ohjaaja

Äitiysfysioterapeuttina erityinen mielenkiinnon kohteeni on suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus, sekä raskausajan liikunta.

Movet Studiossa pidän ”Äitiysliikunnan” valmennuksia ja verkkokursseja. 

Ainon taustasta voit lukea lisää TÄÄLTÄ

Tarja Kupias

Tarja Kupias

Positiivisuusvalmentaja, Hypnoosi- ja rentoutusohjaaja, Kirjailija.

Vahvuuteni on mielen hyvinvoinnin kehittäminen hypnoosin, rentoutumisen ja valmennusten avulla. Autan sinua pääsemään eroon mm. riippuvuuksista ja peloista ja vahvistamaan omia vahvuuksiasi ja voimavarojasi.

Movet Studioon olen tehnyt Rentoutumisen ihanuus -verkkokurssin, jonka avulla opit rentoutumaan ja josta saat monenlaisia rentoutumisharjoituksia arkeesi. Lisäksi Movet Studion verkkokaupassa on myynnissä tekemiäni Mielitsemppari- ja rentoutusäänitteitä, joiden avulla omien positiivisten ajatusten ja hyvinvoinnin vahvistaminen kotona on helppoa.

Tarjan taustasta voit lukea lisää TÄÄLTÄ