Virtual-asiakkuus!

Käytettävissäsi on lähes 200 erilaista harjoitteluohjelmaa virtual-tunteina, On-Linetunteina sekä kuntoiluohjelmia, joita voit tehdä omaan tahtiin, Les Millsin Mindfulness osiot ja opastus-/tekniikkavideoita. Tarjontamme laajenee koko ajan lisää.

Monipuolisesta virtual-tarjonnastamme löydät juuri itsellesi sopivat vaihtoehdot. Pidät sitten menevästä ja tehokkaasta tai sitten mielen – ja kehontasapainoa lisäävistä tuntivaihtoehdoista tai omaan tahtiin tehtävistä treeneistä. Movet Studion virtual-asiakkuus sopii niin aloittelijoille, aktiiviharrastajille kuin aikuisemmallekin väestölle. Virtual-asiakkuus sisältää mm. Les Mills tunteja kuten Sh´bam, Bodypum, Bodybalance, Bodycombat, Bodyattack, Core, Grit, lisäksi perinteisiä jumppia, kuten Pilatesta, joogaa, kehonhuoltoa, Niska-hartiatreeniä, muokkaus, Reisi-vatsa-pakara, HIIT-treeniä, toiminnallista kehonpainotreeniä,  kahvakuulaa, Functional Trainerharjoittelua ym.

Miten saan palvelun käyttööni?

  • Lisää tuote ostoskoriin ja syötä tilaustiedot
  • Käy lataamassa Movet Studio sovellus Play-kaupasta tai AppStoresta. Sovellus on treeni- ja hyvinvointisovellus, jonka avulla voit tukea terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Sisältää ostamasi palvelun / tuotteen lisäksi tervetulopaketin, jossa vinkkejä liikunnan oikeaan annosteluun, kuntosali- ja kotitreeniohjelman, kohti terveellistä ravitsemustainfon, rentoutumisharjoituksen,  venyttelyohjelman sekä tilaamasi tuotteet / palvelut. Tunnukset saat s-postiisi hetken kuluttua ostoksen jälkeen.

Katso virtual-asiakkuuden Les Mills tuntien sekä Movet Studion omien virtualtuntien esittelyvideot

Les Mills   

Movet Studio

Virtual-asiakkaana saat mm. nämä treenit käyttöösi ja paljon muuta

Lue lisää virtual-asiakkuudesta alla!

14,9024,90/kk

Tiedot

Käytettävissäsi on lähes 200 erilaista harjoitteluohjelmaa virtual-tunteina, On-Linetunteina sekä kuntoiluohjelmia, joita voit tehdä omaan tahtiin. Tarjontamme laajenee koko ajan lisää.

Osa Les Mills tunneista vaihtuu 3 kk välein. Movet Studion On-Line ja virtual-treeneistä/-tunneista löytyy vaihtuvia treenejä sekä aina käytettävissä olevia treenejä.

Monipuolisesta virtual-tarjonnastamme löydät juuri itsellesi sopivat vaihtoehdot. Pidät sitten menevästä ja tehokkaasta tai sitten mielen – ja kehontasapainoa lisäävistä tuntivaihtoehdoista tai omaan tahtiin tehtävistä treeneistä. Movet Studion virtual-asiakkuus sopii niin aloittelijoille, aktiiviharrastajille kuin aikuisemmallekin väestölle. Virtual-asiakkuus sisältää mm. Les Mills tunteja kuten Bodypum, Bodybalance, Bodycombat, Bodyattack, Core, Grit, lisäksi perinteisiä jumppia, kuten Pilatesta, joogaa, kehonhuoltoa, Niska-hartiatreeniä, muokkaus, Reisi-vatsa-pakara, HIIT-treeniä, toiminnallista kehonpainotreeniä,  kahvakuulaa, Functional Trainerharjoittelua ym.

Les Mills virtuaalitunnit ovat pääasiassa englannin kielisiä (helppo ymmärtää). Mutta joukosta löytyy myös suomenkielisenä omien ohjaajiemme ohjaamia Les Mills tunteja mm. Bodypump, Bodycombat sekä Bodybalance-tunneista. Movet Studion ja Movet Ladies On-Line tunnit ovat kaikki suomenkielisiä.

Lisäksi palvelussa on käytettävissä Mindfulness osio ja opastus-/tekniikkavideoita.

Voit ottaa palvelun käyttöön 1kk hintaan 24,90€ tai toistaiseksi voimassa olevalla asiakkuudella 14,90€/kk, jonka voit irtisanoa 1kk irtisanomisajalla. Mikäli irtisanomisajalle asettuu vielä 1 maksu, tulee se maksaa. Tällöin virtual-asiakkuus päättyy maksetun kauden loppuun.

 

Lisätiedot