Hengittämisen ihanuus rentoutus

Rentoutusäänitteen avulla opit keskittämään huomion omaan hengittämiseesi ja opit rentoutumaan pelkästään hengityksen avulla. Näin saat raukean ja mukavan olotilan itsellesi koska tahansa. Hengittäminen on yksi helpoimmista tavoista rentoutua, kun siihen keskittyy. Anna siis oman hengityksesi rauhoittaa hermostosi. Tästä äänitteestä saat mielellesi selkeyttä ja kehoosi rentoutta vaikkapa ennen esiintymistä, tärkeää palaveria tai kun sinun pitäisi päättää jotain tärkeää. Äänite toimii myös jokapäiväisenä stressinhelpottajana.

Hengittämisen ihanuus -rentoutus keskittyy pelkästään hengittämiseen ja sen tuomiin rentouden tunteisiin kehossa, sekä mielessä.  Kuuntele tästä maistiainen Hengittämisen ihanuus -rentoutuksesta.

 

Saat käyttöösi Movet Studion treeni- ja hyvinvointisovelluksen, josta löydät ostamasi Hengittämisen ihanuus rentoutumisäänitteen. Näiden lisäksi sovellus sisältää mm. tervetulopaketin, jossa vinkkejä liikunnan oikeaan annosteluun, kuntosali ja kotitreeniohjelman, kohti terveellistä ravitsemusta, rentoutumisharjoituksen sekä venyttelyohjelman. Lataa sovellus AppStoresta tai Play-kaupasta nimellä Movet Studio. Pyydä tunnukset info@movetstudio.fi

 

19,90

Tiedot

Hengittämisen ihanuus -rentoutuksen avulla opit keskittämään huomion omaan hengittämiseesi ja opit rentoutumaan pelkästään hengityksen avulla. Näin saat raukean ja mukavan olotilan itsellesi koska tahansa. Hengittäminen on yksi helpoimmista tavoista rentoutua, kun siihen keskittyy. Anna siis oman hengityksesi rauhoittaa hermostosi. Tästä äänitteestä saat mielellesi selkeyttä ja kehoosi rentoutta vaikkapa ennen esiintymistä, tärkeää palaveria tai kun sinun pitäisi päättää jotain tärkeää. Äänite toimii myös jokapäiväisenä stressinhelpottajana.

Lisäksi saat käyttöösi Movet Studion treeni- ja hyvinvointisovelluksen, jonka avulla voit tukea terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Sisältää mm. tervetulopaketin, jossa vinkkejä liikunnan oikeaan annosteluun, kuntosali- ja kotitreeniohjelman, kohti terveellistä ravitsemusta, rentoutumisharjoituksen sekä venyttelyohjelman. Käy lataamassa Movet Studio sovellus Play-kaupasta tai AppStoresta.

www.loistotahti.fi

Lisätiedot